Pokreni svoj posao - besplatna radionica u Orebiću

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Razvojnom agencijom Općine Orebić – ORA i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu "Pokreni svoj posao" koja će se održati u petak, 27. svibnja 2022. u dvorani Općine Orebić, s početkom u 10.00 sati.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje će prezentirati mjere HZZ-a, a poseban naglasak će se staviti na Potporu za samozapošljavanje i proširenje poslovanja.

Mjesto održavanja: dvorana Općine Orebić, Obala pomoraca 24, Orebić
Predviđeno trajanje radionice: do 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, potrebno je prijaviti se putem:
- e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- telefona: 020/412-071