Poziv zainteresiranima za tečaj permakulturnog dizajna u Španjolskoj, u sklopu ERASMUS+ projekta "Obrazovanje odraslih za održivu kulturu"

LAG 5 poziva zainteresirane kandidate i kandidatkinje na prijavu za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu "Obrazovanje odraslih za održivu kulturu", u sklopu kojeg je planiran odlazak jedne osobe u Španjolsku, u regiju Kantabrija na tečaj permakulturnog dizajna.

Izabrana osoba će sudjelovati na desetodnevnom tečaju koji će pružiti osnovne kompetencije za primjenu permakulturnih tehnika i oblikovanje održivih projekata ili poslovnih ideja, u razdoblju od 1. do 10. veljače 2022. godine u općini Penagos. Izabranoj osobi bit će pokriveni svi troškovi (putovanja, boravka i sudjelovanja).

Više...

Info radionica za LAG-ov natječaj za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti TO 2.1.2., planiran za početak 2022.

Sukladno planu provedbe Lokalne razvojne strategije 2014-2020, LAG 5 planira u prvom kvartalu 2022. godine objaviti 10. Natječaj za provedbu tipa operacije 2.1.2. "Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" (sukladan TO 6.4.1. iz PRR RH).

Kako bi potencijalnim prijaviteljima olakšali postupak pripreme i prijave na Natječaj, LAG 5 će održati informativnu radionicu u četvrtak, 16. prosinca 2021. u 10:30 sati, ONLINE, putem GOOGLE Meet aplikacije na linku: meet.google.com/fof-yodo-uoc.

Više...