Lokalna akcijska grupa LAG 5

LAG 5 na TERRA MADRE BALKAN susretu u Dubrovniku!

Udruga Kinookus u suradnji sa Slow Foodom u Dubrovniku organizirala je treće izdanje Terra Madre Balkan susreta od 19. do 22. lipnja 2014. Nakon dvije edicije održane u Sofiji (Bugarska), zajednica proizvođača (food communities) iz Istočne Europe sastala se u Hrvatskoj kako bi slavile svoje prehrambene tradicije i pozvale na akciju očuvanja morske i kopnene bioraznolikosti, ruralnog naslijeđa, tradicijskih vještina i znanja.

Više...

LAG5 na danima otvorenih vrata grada Korčule

U petak, 06. lipnja 2014. godine, LAG 5 je sudjelovao na manifestaciji "Dan otvorenih vrata udruga Grada Korčule". Po prvi puta ovakva manifestacija u Korčuli organizirana je na inicijativu Centra civilnog društva Korčula. Sudjelovalo je 14 udruga sa ovog područja, a poseban gost bila je udruga Europski dom iz Dubrovnika, sa informacijskim centrom Europe direct Dubrovnik.

Više...

Radionica LAG-a 5 u Vignju

U sklopu provedbe mjere 202, podmjera 1. ''Stjecanje vještina, animiranje stanovnika LAG područja'' u Hrvatskom domu u Vignju dana 16.05.2014. održana je radionica pod nazivom „Radionica o LEADER pristupu i predstavljanje mogućnosti programa ruralnog razvoja:

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I