Lokalna akcijska grupa LAG 5

Održan sastanak nacionalnih dionika za poljoprivredu velike prirodne vrijednosti na otocima

U sklopu 4. Kongresa ruralnog turizma održanog u Supetru od 9.-13. svibnja uspješno je završen i drugi seminar u sklopu provedbe projekta HNV-Link - Poljoprivreda na područjima velike prirodne vrijednosti: učenje, znanost i inovacije koji je financiran unutar Horizon 2020 projekta Europske unije. Svrha HNV (High Nature Value) projekta je unaprijeđenje života na otocima kroz istraživanje područja velike prirodne vrijednosti koje pokrivaju područje ingerencija triju LAG-ova (LAG 5, LAG Škoji i LAG Brač), te implemetaciju inovacija kojima se podupire poljoprivreda, transfer znanja ali i druge aktivnosti kojima se štite i revitaliziraju ova ugrožena područja velike bioraznolikosti.

Više...

Pravilnik o provedbi mjere 8, podmjere 8.6 Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije i preradu,mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. - 2020.

 Ovim se Pravilnikom utvrđuju način i uvjeti provedbe mjere 8 »Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma«, podmjere 8.6 »Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Više...

Dunea razvila mobilnu aplikaciju "Wasteapp"

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA je u sklopu projekta URBAN-WASTE razvila mobilnu aplikaciju WASTEAPP te započela eko nagradnu igru kojom je cilj potaknuti pravilno odlaganje otpada.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I

Izrada i održavanje weba: ICT Orebić