Lokalna akcijska grupa LAG 5

Pozitivne odluke APPRR-a projektima općina Vela Luka i Smokvica na natječaju za tip operacije 3.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je 19. svibnja 2020. godine pozitivnu ocjenu za dva projekta - „Opremanje dječjeg vrtića Radost Vela Luka“ nositelja Općine Vela Luka i „Spojno stubište između dvije prometnice u naselju Brna“ nositelja Općine Smokvica, odobrena na prvom LAG natječaju za provedbu tipa operacije 3.1.1. "Pokretanje i poboljšanje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo".

Više...

Javno savjetovanje za 4. izmjenu Lokalne razvojne strategije

Lokalna akcijska grupa “LAG 5” otvara Javno savjetovanje za 4. izmjenu Lokalne razvojne strategije. Pozivamo sve zainteresirane dionike da ispune online upitnik kako bismo zajedno osigurali da još bolje odgovorimo potrebama dionika i ostvarenju razvojnih ciljeva i vizije LAG 5 područja.
Online informativna radionica o natječajima iz Lokalne razvojne strategije će se održati u petak 24.04.2020. u 10:00 sati. Moći ćete ju pratiti na ovoj poveznici.

Više...

Važna obavijest o radu LAG-a sa strankama vezano uz koronavirus

Sukladno odluci Ministarstva zdravstva o proglašenju opasnosti od epidemije koronavirusa, LAG 5 prekida rad sa strankama do daljnjeg. Građanima i korisnicima stojimo na raspolaganju na e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te na uobičajenim brojevima mobitela od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.

Više...

Poduzetničkim bootcampom započeo tromjesečni program mentoriranja

Poduzetnički bootcamp za bolju budućnost mladih Korčulana „Korkyra Futura“ održan je u Korčuli 13. i 14. ožujka 2020. u sklopu projekta „Uči dalje!“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, koji provode udruga Novi otok u partnerstvu s LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I