Info radionica za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” na Mljetu

Slijedom indikativnog plana objave natječaja za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”, čije raspisivanje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je najavila za drugi kvartal 2021. godine (travanj-lipanj), LAG 5 organizira informativnu radionicu na otoku Mljetu.

Radionica će se održati u četvrtak 13. svibnja 2021. u 13:00 sati u Domu kulture Zabrežje u Babinom Polju, na adresi Zabrežje 47, 20225 Babino Polje.

Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava jedna je od najpoznatijih mjera Programa ruralnog razvoja, te ujedno i mjera s najvećim brojem korisnika. Bespovratna potora od 15.000 EUR-a idealna je za sve male poljoprivrednike kojima je potrebna dobra startna osnova za rast poslovanja.

Cilj radionice je predstaviti ovu mjeru potencijalnim korisnicima s otoka Mljeta, definirati uvjete prihvatljivosti i kriterije bodovanja, te opisati izradu poslovnog plana.

Radionicu će voditi dr.sc. Marijeta Čalić, stručna suradnica LAG-a 5.

Osim objave natječaja na nacionalnoj razini, također najavljujemo natječaj sukladan tipu operacije 6.3.1. koji LAG 5 provodi putem svoje Lokalne razvojne strategije. Raspisivanje LAG natječaja planirano je za kraj 2021. godine.

Više informacija o samoj radionici i uvjetima natječaja za TO 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” možete dobiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..